pátek 5. srpna 2016

Creative kit PA květen 2016

Květnový kit byl - jak jinak - plný svěžích jarních barviček a já si z něj střihla - jak jinak - svěží jarní stránky. Dvě. Dnes vám ukážu první. Jak jinak u mě nežli ve formátu 8,5*11 palců. Jsem mimochodem moc ráda, že tento formát kapes se už objevil i na e-shopu Papero amo, protože moje zásoby jsou pryč a už jsem se bála, že budu muset hledat v cizině.

Papír s růžovými plody (?) byl mým favoritem, takže logicky MUSEL být použit. Ale jak je výrazný, tak se s ním hůř pracuje, aby na něm nezanikly fotky a jiné zdobení. Takže jsem ho použila jen jako rámeček a na něj entlovacím stehem našila klasicky bílou čtvrtku. Stačilo si jen pohlídat vycentrování stehu. Tuhle techniku u výrazných papírů určitě doporučuji vyzkoušet. Vůbec se nebojte plýtvání, protože i já jsem vnitřek papíru vykuchala (nechala jsem jen cca 2cm zakryté), takže mi skoro všechen zbyl :-) Stejně jako tento papír jsem věděla, že chci použít i konfeti z kitu, protože byly v mé oblíbené barevné kombinaci. Růžový se žlutou je top! Stejné barevné duo bylo i na jedné kartičce ze čtvrtky. Žlutý akcent jsem přidala ještě složeným hedvábným papírem. Hodil se mi tentokrát i pásek českých kartiček. Vůbec se nenechte odradit pokud se vám nadpis nebo jeho část nehodí. Mám to často také tak a nehodící prostě zakryju. Tady z kartičky Naše sny zůstalo jen Naše, na které navazuje samolepka rodina, a z 1. Máj lásky čas zůstal jen ten máj:-) Bonbónkovské barvy stačilo už jen trochu rozbít černým nadpisem z PA písmenek.



Druhá stránka z kitu je typickou ukázkou toho, kterak si z kitu vyzobávám neutrálnější papíry a ozdoby. A taky hlavně své oblíbené barvy. Takže jedna mátovo-limetková stránka se zlatými (!) akcenty.
 
V tomto kitu se mi moc líbily razítka a jedno jsem na stránce použila. Jsem opravdu nadšená z toho jak dobře se povedl otisk razítka typu negativ, které bývá problematické. Ale razítka jsou opravdu kvalitní a s křídovými inkousty "žehličkami" od Primy je výsledek parádní.
Acetátové ozdoby to bylo móc příjemné zpestření! Jen více jich!


Projekty mých kolegyň:
http://paperoamo.blogspot.cz/2016/05/creative-kit-projekty.html

Krásný víkend!
J.

2 komentáře:

  1. OK, tak je to už oficiální. Jsi moje nejoblíbenější scrapbookerka ever :D To je pokaždý samé och a ach, jak to ta holka mohla vymyslet.
    Žanet

    OdpovědětVymazat
  2. Pááni, Žanet, to je pocta všech poct!!! Se červenám až na...:-D velký dík, moc si toho vážím!

    OdpovědětVymazat