čtvrtek 23. března 2017

Layout+kapsy "Fotokurz"

Nový rok, nový kit, nový název (z Creative na Page) a něco úplně nového. Protože Pinkfresh studio, to je vždy něco super origoš, neokoukaného a jejich kolekce Indigo hills nebyla výjimkou. Kit byl doplněn i o velmi efektní abecedu z níž jsem vycházela při výběru fotek. Její barevnost mi připomínala červánkové nebe, tak jsem zalovila do příslušných fotek (ještě že mám restů tolik, že můžu téměř vždy najít přesně, co potřebuju). Proužek v těchto barvách na stránce je seřízlá hrana z abecedy. Vellum v kitu jsem využila na vytištění journalingu, čímž prosvítá částěčně fotka pod ním. Stránka je jinak velice jednoduchá protože už podkladová čtvrtka je zdobená. A to jsem si přitom byla jistá, že původně použiju její druhou stranu s modrými cákanci.


Fotek z této manželovy akce je samozřejmě mnohem víc a layout je jen úvodní. Následují 2 kapsové stránky. Formát 8,5*11" nabízí toto poměrně netradiční rozvržení, ale mě se ty úzké kapsy na výšku moc líbí. Fotek jsem však stále měla strašně moc, po těžkém výběru pro každou kapsu jednu. Bylo to samozřejmě ale moc zahlcené, takže jsem 3 oželela, abych mohla mít jen výplňové kartičky, ale i tak nebylo moc prostoru na zdobení.
Z vodovkových částí čtvrtek jsem si nadělala několik štítků.
 Žádná kytka ze čtvtky nazmar! Kaňkový podklad=ideální podklad.
Výsek"večer" je myslím z některého staršího kitu. Chtěla jsem jej bílý, ale neměla jsem akrylku, tak jsem ho bíle naembosovala, takže se i hezky leskne.
Zase vellum v akci (inspirace Janičkou B.).
Druhá stránka.
Děkuji za návštěvu!
J.

3 komentáře:

  1. Aaaaach! ... taky si říkám, že bych rád použila někdy ozdobu v prstředku fotky, ale copak ji můžu plácnout dtem do obličeje? ;) Asi pošlu manžela na fotokurz! Nádhera, Jani!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je paráda, jak fotky (manžel je šikulka), tak zpracování. Krásně to ladí.
    Ž.

    OdpovědětVymazat