úterý 12. ledna 2016

PA Creative kit leden

Když mi přišel první Creative kit Papero amo trochu jsem se zprvu zalekla té výzvy. Vždy jsem si materiál vybírala sama ze svých bohatých zásob, navíc mám svůj vkus a hlavu, takže tohle pro mě bylo něco úplně nového. Když jsem ale nakonec vybrala fotky k dvěma  událostem, ke kterým mi materiál pasoval, tak teprve začala skutečná radost z tvoření. Jde to totiž mnohem mnohem rychleji než když máte projít všechen svůj materiál! Vše k sobě ladí, takže tahle starost také odpadá. A já si ve výsledku užívala hledání využití pro každičký papír (nakonec jsem střihla skutečně do všech). V tomhle jsem totiž naštěstí bez skrupulí, není mi líto vystřihnout jen některé motivy z papíru, zakrýt půl kytky, která je zrovna růžová nebo nehodící nápis na kolečku a zkrátka nakombinovat to celé tak, že z pastelové, skoro až dětské, sady je stránka třeba zimní a chlapská. Nakonec jsem moc spokojená a parádně se vyblbla:-)
http://www.paperoamo.cz
 Z jednoho papíru jsem vystříhala milé šestiúhelníky a našila je středem na stránku, takže jinak odstávají. Z dalšího papíru jsem vykuchala jeden psací stroj a přímo do něj vložila journaling. Moc mě bavilo pracovat s propisotama, ty mě moc baví. Pár let se mi zdálo, že byly mimo pozornost tvůrců a tak jsem ráda, že se vrátily. Tady je to jen Hello, ale na další stránce jich je už o poznání víc..
Na další stránku, tentokát mnohem víc výpravnou a s hodně fotkama jsem použila šedý podklad s puntíkama. Pak to zase "schytal" další papír z něhož jsem vystříhala spoustu trojúhelníčků v barvách, které se mi hodily. A když byly nalepené na místě, tak mě napadlo ještě je procvaknout sešívačkou aby ještě více zestromečkovatěly:-)
Ještě mi dost hezkého materiálu zbylo.. minimálně třeba další dvě dřevené kulaté ozdoby (jsou krásný!) a zbytek propisotů v budoucnu určitě využiju!

Děkuji každému kdo sem nakoukne:-)

J.

4 komentáře:

  1. v detailech je to ještě krásnější!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem tady, tvoje obdivovatelka :-) a těší mě, že se ti daří :-) PS. propisoty mám taky moc ráda. Ještě z dob dááááávno minulých ;-)

    OdpovědětVymazat