pondělí 2. listopadu 2015

Soos


Hezký začátek týdne všem! 
Jsem tu s další stránkou:-) Sice zimní, zato v netradičně podzimních barvách kvůli železitému Císařskému pramenu v Soosu, z něhož jsem barevně vycházela.
Materiálově je to skromné (i když..): podkladová čtvrtka KésiArt, moje oblíbená kraft od Bazzil, velká látková abeceda American Craft, výseky šablonkama od Feuille de papier (větev, foťák, nápis Souvenirs), štítek od Heidi Swapp, razítka Artemio (nenápadný sněhulák a stromeček neb razítkované jen Versamarkem - mám ráda ten efekt), nápis Hello je transparentní samolepka od Simple stories (do těch jsem se zamilovala jak se dají použít hezky přes fotky!!)

Krásný podzim!

Jana 

PS: Nově mám i facebookovou stránku, kde se vždy dozvíte o novém článku: 
https://www.facebook.com/Jana-V-1172179312797600/ 

2 komentáře:

  1. Nádherné. Nevím, co mám vychvalovat přednostně, každý detail je perfektní. Víš co je zajímavé? My všechny jsme se scrapbookem prokousávaly ( prolepovaly ;-) ) , ale tys byla od začátka jasná a hotová scrapařka se vkusem a výtvarným citem. Nepřestanu se obdivovat tvým stránkám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc za úžasně milý komentář! No, jasná a hotová jsme asi nebyla žádná hned, chvíli přešlapování na místě bylo, ale jsem hlavně ráda, že už jsem se stylově našla. Neprahnu po všech novinkách co se objeví (většina materiálu se mi dokonce nelíbí) a to je strašně osvobozující. Začátky byly milé, ale nechtěla bych být v dnešní době nováčkem - mají to totiž hrozně těžký, je toho tolik!

      Vymazat