čtvrtek 26. listopadu 2015

Řez jabloní

Ústředním motivem této stránky je krásná čtvrtka od Scenic route. A přitom ji mám už překvapivě dlouho, protože ač je krásná, tak se hůř hledalo její uplatnění (aby strom vynikl a zůstal nezakryt). Ale jak to tak bývá, na každý scrapbookový materiál jednou přijde jeho řada! To se najednou sejdou skvěle pasující fotky, nápad a už to jede:-)
Fotky jsou na průhledném papíře, aby byly další větve stromu vidět, doplněném o šití na stroji. Pak je zde použito opět slušné množství výseků z vyřezávacích šablon od značek KésiArt (ptáček, lístečky, nůžky) a Feuille de papier (clic clac). Abecedy jsou American craft (hnědá pěnová) a October aftenoon. Zelená čtvrtka je upravená bordurovou raznicí EK Success. Propisot je od October afternoon (everyday memories), sponka Tim Holtz, chipboard panáček Wycinanka a enamelka Making memories.
Jo a ještě fotky... jestli vám přijde, že mají zvláštní nádech, tak jsem na nich aplikovala filtr Polaroid v Zoneru. Čupr efekt - určitě ho ještě někdy použiju:-)
A opět několik detailů:
Mějte se krásně!
Janča

2 komentáře:

  1. Moc hezká stránka Jani,výborný nápad s průhledným papírem,odstín fotek krásně ladí s papírem,dvě stejné překrývající se fotky
    vypadají taky moc zajímavě.A jak jste pořídily na kreativitách,stála výstava za to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky! No, já na Kreativity nic nepořídila, nevím zda holky, pak už jsme se totiž rozprskly

      Vymazat