čtvrtek 22. října 2015

Polámal se mraveneček


Aj, tak tahle se nepovedla:-/ Moc mixed-media materiál nepoužívám a ani nevlastním, ale cákance v bílé se mi docela zalíbily, tak jsem je chtěla zkusit a takhle to dopadlo:-( Ta stránka je možná rok-dva stará, byla po tu dobu pěkně v kapse v albu a když jsem album po dlouhé době otevřela, tak ty cákance byly vydrolené, na dně kapsy bílý prášek a všechno od něj bíle oprášené, grrr. Tak jsem se to snažila omést (škoda, že jsem nevyfotila před) a fleky z horní části jsem tím ještě víc rozlíčila. Chjóó:-( 
Použila jsem tento sprejík (před použitím protřepala):
Co jsem udělala špatně? A vůbec by mě zajímalo, jak to dělají všechny šikovný mixed-media holky...co vám časem pak stránky udělají když jsou v kapse alba? Nic se nehne, neošpiní?
A přitom jinak bych byla se stránkou spokojená. Mám ráda fotky i námět (jojo, chlapské chorůbky:-) )

Mějte se!

Janča

6 komentářů:

  1. Jani, dokud jsi neupozornila na "problém", ani jsem ho neviděla. Já moc mixed media materiál taky nepoužívám, když už, tak jen akrylku nebo strukturovací pastu, to nedělá nic, drží. Cákance dělám většinu tak, že si dám do sprejíku ( prázdného ) Mini mister od Ranger kapku Distress Ink ( mám jen pár barev ) a trošku vody a tím cákám. Nebo černou tuší. nebo na ně mám razítko :-) Polámal se mraveneček je vtipné, a písmenka se mi zase moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Claris : Tak já jsem onen "problém" taky neviděla, zaujala mě kompozice a vtipný nadpis. Stránka je super. Myslím, že přesně takhle ušmudlané to mělo být:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, parádní stránka i blog! Pěkně jsem si početla a jsem ráda, že zase scrapuješ, tvé stránky se mi vždy hodně líbily.

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, parádní stránka i blog! Pěkně jsem si početla a jsem ráda, že zase scrapuješ, tvé stránky se mi vždy hodně líbily.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, parádní stránka i blog! Pěkně jsem si početla a jsem ráda, že zase scrapuješ, tvé stránky se mi vždy hodně líbily.

    OdpovědětVymazat
  6. Díky moc všem za komentáře! No naživo to vypadá hůř..nevím jestli si cákance ještě někdy lajsnu:-D

    OdpovědětVymazat