čtvrtek 13. dubna 2017

Mimi album - 2. díl

Jsem tu s pokračováním alba mému Mikeškovi, jehož první díl jste viděli TU.
V tuhle chvíli mám hotové 4 dvoustrany a pokaždé jsem se nemohla ubránit tomu sladit dohromady kapsovou a klasickou stránku. Dnes tedy jedna modro-béžová kombinace. Opět jsem mixovala různé značky a kolekce všeho možného a kupodivu to spolu jde.
Na kapsovou stránku jsem použila převážně kartičky a samolepky Je to chlapeček od Papero amo. 
Dělá mi vrásky ten můj škrabopis:-( Nevím, jestli mi vadí natolik, že to kvůli tomu předělám a natisknu, byť je to víc práce...
A není správně spíš "probdělé" než "probděné"?
Dvoustranu jsem dělala dřív než Papero amo uvedlo na trh kolekci První rok od Lucky Šindelkové, tqak jsem alespoň přidala dodatečně pár textových samolepek..
 Tato kartička je z kolekce Superhrdinové (překrásná kolekce Lucky Šindelkové pro PA!), chipboard domečku je od Becky Higgins.
Velké stránky se snažím držet jednoduché, aby mi album netrvalo věčnost (to první se mi daří, to druhé ne-e). Na tuto jsem použila jako podklad prastarou čtvrtku od October afternoon. Její jemný vzor mi k miminku pasoval a tak konečně našla využití. Omlouvám se za špatnou fotku, nějak mi nešla vyfotit.
Ve výzdobě hraje hlavní roli kolekce Little you od Crate paper. Z ní je černá kartička (vystřiená z jednoho papíru), chipboards s nápisem, hvězdičky, fáborky i enamelky:-) Jen výsek měsíce je od Pebbles a průhledné textové samolepky opět od Lucky Šindelkové.


Mám z další dvoustrany do alba radost a pořád mě neopustila ta euforie z nového (nový formát, kapsy, mimi tématika,...)! Jen ty fotky stránek se mi dnes opravdu nepovedly, ale jsem moc líná to přefotit, tak snad to příště bude lepší. A pozor, příště pustím na stránky červenou a použiju vánoční kolekce! :-O Ano, ano, pořád jsme v září a pořád to je album pro miminko :-D
Krásné Velikonoce!
J.

6 komentářů:

  1. Jani, moc velká nádhera! A to šití s těma hvězdičkama je úžasný nápad <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Luci! Hvězdičky "na šťopce" pod měsícem jsem často potkávala na jiných stránkách...vlastně nevím, proč je to takhle vždycky zobrazované, ale líbí se mi to:-)

      Vymazat
  2. Taky mi to probděné úplně bije do očí, správně je probdělé :-) A naprosto ti rozumím s tou touhou to předělat. Mně když už se tenhle nápad zrodí, tak je jasný, že nebudu nikdy spokojená a jednou to předělám. Ale vím, že kdybych jednou dostala od své mamky album z dětství, tak bych tam chtěla mít její písmo, bylo by to víc osobní a cenila bych si toho mnohem víc. A určitě to není škrabopis, je hezky čitelné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, to dilema!! Nechat ruční ať má Mikeš jednou památku, jak máma psala děsně nebo ať je to raději čitelný..Hmmmm, brouk nasazen!

      Vymazat
  3. Nádhera! S každou další Tvou stránkou jsem blíž k tomu, abych začala procházet staré miminkovské fotky a něco s nimi začala dělat ... taková dávka innspirace se nedá ignorovat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. čistě sobecky bych byla strašně ráda, kdybys do toho šla...to já bych hledala inspiraci ;-)

      Vymazat