čtvrtek 9. února 2017

Stránka "Štědrý den"

Stránka z prosincového Creative kitu Papero amo.
Občas se mě ptáte jak to dělám. Jasně-je to asi myšleno spíš řečnicky, a já jsem opravdu moc moc ráda, že se vám moje stránky líbí, ale když budu vědět, tak vám něco k myšlenkovým pochodům, které vedou ke stránce sepíšu. U mě to poměrně často vychází z nějakého prvku, který vím, že chci použít, takže zbývá už jen vymyslet jak. Tady jsem chtěla použít kalendář a zvířecí medailonky. K tomu jsem měla 3 čtvercové fotky, takže mě napadlo se toho čtverce chytnout. Poskládání do mozaiky pak vyplynulo už tak nějak samo. Aby to bylo ťip ťop, tak jsem použila čtvercovou vyřezávací šablonu. Prošití cik-cakem na způsob quiltu je už takovým bonusem.

Dalším přínosem členství v DT, které jsem posledně nevypíchla, nebo odebírání kitů obecně je, že mě to naučilo mít rádo růžovou:-) Teda já jí měla ráda vždy, jen jsem si neuměla použít a na stránky s chlapem se jí bála použít. Čert ví proč. A už vůbec bych neřekla, že jí jednou použiju na vánoční stránku. A že se mi to bude líbit. Nebo že použiju takhle výrazný barevný nadpis. Lepším se:-)
J.

7 komentářů:

  1. Další tvoje úžasná stránka, Jani!! A to "sešití" kartiček je božský!! Krásná stránka!!

    OdpovědětVymazat
  2. Opět parádní stránka :). Moc se mi líbilo, jak jsi vypíchla prvky, od kterých jsi se odrazila :). Pak je to zajímavější :). I když podle fotky na FB jsem si chvilku myslela, že je to PL :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pohlidam Ti Mikeska, kdyz za me dodelas moje album :) :) aspon jednu stranku, prooosiiim ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ovšem nabídka! Jen kdyby to mé scrapovací tempo nebylo tak vražedně pomalé.. to bys hlídala už pomalu puberťáka... Ale jednu stránku klíďo prďo..ráda!!

      Vymazat
  4. Úžasná! A taky se hlásím o Tvou stránku do našeho alba ... Kdykoliv bys měla pocit, že si chceš scrapnout holčičku (než si nějakou pořídíte sami) a využít tak ty růžové papíry, jsme Ti k dispozici ... ;-)

    OdpovědětVymazat