středa 25. ledna 2017

Vánoční stránka

Simple kity Papero amo mi nechodí, ale tento prosincový jsem si musela objednat! Protože prostě Pinkfresh studio, jasné barvy a vánočních fotek za několik let dozadu ke scrapování...
A tak vznikla jedna stránka z vánoc 2013. Opět multifotková a naprosto netradičně bez jakéhokoli vzorovaného papíru! Moc se mi totiž líbily všechny ty výseky a samolepky z dílny PA a bohatě stačily samy o sobě. Ale na papíry se také třesu, už  se na nich pracuje zase na jiné stránce.
Co na scrapu miluju v kontrastu s tím nechat si vytisknout všechny fotky 10*15cm do obyč fotoalba je, že fotkám dáte jen tolik prostoru kolik chcete a skvěle využijete i takové ty fotky detailů apod. A hlavně i nekvalitní! Tady byly naprosto všechny fotky vánočních ozdob mázlé, ale jak jsou jen 4*4 cm velké a upravené (obecně pomáhá zesvětlení, kontrast a sytost barev), tak to vůbec nevadí a s výsledkem jsem spokojená.
Díky za nakouknutí a ať chcete nebo ne o vánocích ode mě ještě uslyšíte:-D Třeba hned zítra na blogu PA, kde bude stránka z výletu z téhož dne. S fotopostupem:-)
J.

8 komentářů:

  1. nadhera, jani, ty tam narves foteeeek! to mam rada!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to už je takový sport:-D škoda se crcat s jednou fotkou

      Vymazat
  2. Opět paráda, Jani, to už máš skoro PL stránku! ;-) Žeru Tvůj 3D způsob zdobení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Právě že mám ten pocit že PL kapsy by mě omezovaly když si poradím bez nich

      Vymazat
  3. To je taková krása! A musím už nějakou stránku podle tebe liftnout, abych využila svoje ne tak pěkné fotky detailů a měla v albu i nějaký ten obdélník.
    Žanet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu Žanet! Jen do toho a uka pak výsledek:-)

      Vymazat
  4. Opět nádhera, těším se na zítřek :).

    OdpovědětVymazat