neděle 20. prosince 2015

Přáníčkuju

Na přáníčka moc nejsem. 
Většinou jsem úplně bez inspirace a nevím od čeho se odpíchnout. Včera se mi tak trochu za 5 minut 12 ale přeci jen zachtělo (díky krásné inspiraci všude kolem na blozích...jste šikovné, holky!). Po jednom hodně nepovedém pokusu s distress inkousty (tohle nebude moje parketa) jsem se pokorně vrátila k jednoduchosti. Udělala jsem tak 5 variací na velice jednoduchý model: tenká linka z washi pásky, pod ním Veselé Vánoce a nad ním série motivů razítkama (stromky/vločky). Každé je při tom trochu jiné, někde jsem si zaembosovala, atd.


(až teď na jiném počítači koukám, že mají fotky nějaký žlutý nádech...uf, budu si muset něco zjistit o kalibraci monitoru:-( )

Tak už to máme za pár! Neuklízejte, nehoňte se, už jen užívejte:-)
Krásnou 4. adventní neděli!
Janča

4 komentáře:

  1. jani, uplne muj cup of tea! musim se inspirovat, pac ja jeste nemam NIC a tohle je super rychle!! diky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. čaaaas:-) takovýchto se dá během hodinky spíchnout desítky. Já se až během dopoledne rozhodla, že se do nich pustím a ještě před sobotní zavíračkou pošty byly odeslány. Jsem ráda, že jsem inspirovala, pěkné tvoření! J.

      Vymazat
  2. Fakt jsou skvělá.
    Jojo, mám volno, užívám si :-)
    Teď si otevřu růžové a jdu polehoučku dělat vosí hnízda pro chlapečka , zítra mi přijede a vaječňák pro manžela a k tomu koledičky z cédéčka, pohoda, klídek :-) Hezké Vánoce, Jani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Tobě, Hani, krásné svátky! Ten program s růžovým zní báječně. U nás taky "těžká pohoda":-D

      Vymazat