sobota 5. prosince 2015

Jaro na našem parapetu

Všude se to hemží vánočním tvořením a podzimními stránkami, ale jak jste si už možná všimli, já tu sezóny respektuju pramálo. Jednak nedělám Project life a ani na vánoční tvoření až tak nejsem...takže si dáme jednu jarní stránku, může být?:-)
Tahle fotka z našeho ložnicového parapetu se může zdát zbytečná pro celou stránku, ale pro mě má význam. Každý rok, kdy se v hobbymarketech začnou objevovat vánoční dekorace se já těším na bramboříky. Tuhle kytičku miluju!! Vydrží nám kvést celou zimu do jara. A tady v bílém se tak hezky vyjímal vedle keramických králíčků a odkvetlých hyacintů..
Moc jsem se těšila, jak použiju některé nové šablonky do BigShotu od francouzské značky "4 en scrap" + další fantastické od Feuille de papier, takže jsem si zase pěkně zatočila kličkou:-) Chipboards Jaro od Kety jsem překryla embosovacím práškem. Dále jsem opět sahala po mé milované October afternoon (vzorovaný papír, kartička "memories" kterou už mám tak strašně dlouho, že je ze strany vyšisovaná od slunce a abeceda. A co ještě? No pak už jen pytlíček s šedým chevron vzorem, , datumovka, enamelky, malý štítek 7gypsies a bordurová raznice EK Success. 
Opět několik detailů:

Krásný druhý adventní víkend!

Janča

4 komentáře:

  1. Naprosto úžasná Jani! Obdivuji tu čistotu a propracovanost! Tleskám!

    OdpovědětVymazat
  2. jdeš proti proudu :) a krásně:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná. Souhlasím s Hanulí, a navíc mě moc zaujal ten šikmý podklad, je to zvláštní a zajímavé. A taky obdivuji, že nejsi líná šít...a to já jsem ;-).

    OdpovědětVymazat
  4. Díky všem! Hani, ono s tím šitím je to jako se všim scrapovým materiálem...musí být stále na očích a po ruce. Já mám to štěstí,že mám stroj neustále vyndaný na vedlejším stole, takže si se stránkou jen přesednu. Kdybych ho měla odněkud vytahovat, tak se na to...no víme:-) totéž Big shot apod...

    OdpovědětVymazat